Posted by : admin 07 Mei 2009






11 Responses so far.

  1. Salam Sdr Rasidi,
    terima kasih kerana 'upload' komik Wak Dojer ni,terubat jugak 'rindu' nak menatap katun yg popular dulu2 ni,seingat saya komik ni saya beli.....dan dah pun 'musnah' bersama-sama komik2 yg lain-lain tu....
    teruskan 'upload' siri2 wak Dojer yg lain pulak!!! dan komik2 Pot JR sekali...
    wassalam.

  2. Aszlance says:

    thanks.. terima kasih banyak2 atas kenangan lama ni...

  3. ajie says:

    wwo....klasik sungguh..thanx 4 sharing...

  4. ajie says:

    saya link blog saudara di blog saya...tq

  5. akula says:

    salam, baru beberapa hari lepas saya melakar seseorang dan menamakannya 'wak dojer' kartun kegemaran saya zaman remaja.

  6. kartun wak dojer ni menarik juga.

  7. Tanpa Nama says:

    ramai orang dapat baca kerana orang ini upload. terima kasih saudara, budi baik dapat pahala. Itu yang nyata.

  8. Tanpa Nama says:

    TQVM....

    baca komek nie teringat masa kecik kecik dulu tahun 80-an

    TQ sekali lagi

  9. syed says:

    dulu ada beli..la ni tah ke mana..baru2 dpt semula beli pd penjual buku terpakai..

  10. Komik dulu banyak nilai nilai baik

  11. Komik dulu banyak nilai nilai baik

- Copyright © KOMIK MALAYSIA - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -