Posted by : admin 03 Ogos 2009





6 Responses so far.

  1. ArGh Komik kegemaran aku Jati tunggal..aku suka yang tajuk dia Pertarungan di Istana Berdarah tu..best, kat tangan aku yang last ada Pahlawan Silam tapi ntah hilang kemana tah..Rugi benar!!!

    Scan eh kasi preview skit...

  2. ArGh Komik kegemaran aku Jati tunggal..aku suka yang tajuk dia Pertarungan di Istana Berdarah tu..best, kat tangan aku yang last ada Pahlawan Silam tapi ntah hilang kemana tah..Rugi benar!!!

    Scan eh kasi preview skit...

  3. eastar says:

    dulu saya ada satu siri jati tunggal- dendam harimau perkasa kalau tak silap. dengan dua siri . part satu tentang kekalahan jati tunggal kepada durga yang mempunyai baju besi ajaib. siri kedua berkisar usaha jati tunggal berjumpa guru nya (mcm master yoda) dan mencari sarung tangan ajaib untuk menewaskan durga. sekadar berkongsi nostalgia. pape pun , tq rasidi.

  4. vrempire says:

    Hallo brader,
    kagum la aku dgn spirit ko utk mengimbas kenangan-kenangan komik malaysia ni. Sebagai tanda sokongan aku, aku buat satu posting khas utk website ko ni:
    Komik Malaysia: Blog Brings Back The Memory of Malay Comic Scene

    Check it out kay? :)

  5. eastar says:

    saudara rasidi, macam ada page yang tertinggal lah. 20. 21 atau 22 sebab kalau tak silap saya babak puteri najwa dipanah tidak ditunjukan.

- Copyright © KOMIK MALAYSIA - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -